Skip to main content

Відкрита реєстрація на WebCamp 2012


  • Опубліковано
  • Василь Мосійчук

5 травня в Одесі пройде Третя спеціалізована конференція WebCamp 2012 - головний весняний захід Юанета, який щороку збирає провідних фахівців в області веб-технологій, дизайну та інтернет-маркетингу.

Конференція WebCamp 2012 представляє собою захід технічного характеру і проходить у форматі баркемп, тобто активне залучення всіх учасників в організацію та проведення заходу. В рамках офіційної частини заходу WebCamp обговорюватимуться питання присвячені веб-технологіям та управління проектами, юзабіліті та дизайну, а також інтернет-маркетингу. Нововведенням цього року стане секція стартапів, в якій пройде 3 панелі і запуск краш-тестів, а також алея стартапів, в рамках якої стартапери на своїх стендах в холі конференції зможуть познайомити відвідувачів зі своїми роботами.

Вартість участі в конференції складає: при оплаті до 16 квітня - 200 грн; до 4 травня - 300 грн; в день конференції - 400 грн. Студентам, при пред'явленні студентського квитка надається знижка 50%.

Учасники конференції, які хочуть стати її слухачами, можуть знайти всю необхідну інформацію тут. Інформація про WebCamp за: 2010, 2011.

Про те, як подати заявку на участь у конференції в якості доповідача і які вимоги до доповідей, а також умови участі в алеї стартапів і запуску краш-тестів, можна дізнатися тут.

Запрошуємо до співпраці спонсорів та медіа-партнерів.

Назад до списку "Новини"