Skip to main content

TYPO3 версії 10.2 — Полювання за скарбами!


  • Опубліковано
  • Василь Мосійчук

TYPO3 версії 10.2 вже вийшла - останній реліз цього року. Під час тижня ініціатив TYPO3 (T3INIT19) було розроблено багато функціональних можливостей, і TYPO3 версії 10.2 містить деякі з цих компонентів. Ми раді, що ми зробили великий крок вперед, щоб сформувати наступний реліз LTS.

Media type - image/199
Новий випуск TYPO3 версії 10.2

Виберемо кілька визначних аспектів як приклад того, що інтегратори, адміністратори та розробники можуть очікувати від нової версії.

Основні зміни та вдосконалення

Форма для входу в інтерфесі кінцевого користувача на основі шаблонного двигуна FLUID

TYPO3 версії 10.2 тепер включає в себе Extbase-версію системного розширення з ключем "felogin"

Системне розширення "Form"

Враховуючи досвід та відгуки TYPO3 спільноти за останні кілька місяців було внесено декілька вдосконалень у системне розширення з ключем "form". Ці зміни стосуються як редакторів і інтеграторів, так і розробників.

Більше радості для розробників які працюють з диспетчер подій PSR-14

Розробникам розширень подобається ця технологія, і ми перевели її на наступний рівень, додали діспетчер події PSR-14 до ядра TYPO3 у версії 10.0.

Сьогодні ми більш ніж раді повідомити, що всі існуючі сигнали/прорізи (Signal/Slots) ядра TYPO3 були перенесені на диспетчера PSR-14 в TYPO3 версії 10.2.

Пкращена конфіденційність користувача

Для покращення конфіденційність користувачів та дотримуватися загального європейського регламенту щодо захисту даних (EU GDPR), може бути встановлено булевий аргумент storeSession для включення чи відключення файлу cookie.

Немає більше розірваних зв'язків з перевіркою відповідністі посилань у системному розширені - Link Validator

Зконфігурований як завдання планувальника, перевірник відповідностей посилань TYPO3 спрямований на виявлення ломаних посилань у всій системі. Ця незамінна функція була розширена і тепер підтримує сторінки, файли і навіть зовнішні посилання.

Прикладни́й програ́мний інтерфе́йс (API) посторінкового перелистування елементів списку

Новий прикладни́й програ́мний інтерфе́йс (API) посторінкового перелистування елементів списку дозволяє користувачам переглядати будь-які дані - від записів бази даних до масивів та QueryResults.

Підтримка PHP 7.4 і Symfony 5.0

Спробувати TYPO3 версії 10.2.0 безкоштовно

Назад до списку "Новини"